Iohannis, calități președinte: "Și mediator și integrator"

Candidatul Alianței Creștin-Liberale (ACL) la Președinție, Klaus Iohannis, a enumerat ce calități trebuie să aibă, în viziunea sa, viitorul președinte al României.

"Astăzi intrăm în linie dreaptă pentru alegerile prezidențiale. Sprijinul pe care cetățenii ni l-au arătat în această perioadă de precampanie mă îndreptățește să afirm că suntem pe drumul cel bun. România a intrat pe drumul schimbării. Întrebarea acestor alegeri este: continuăm cu scandalul permanent, cu cearta, cu diversiunile, în timp ce românii o duc din ce în ce mai greu, sau dorim altceva? O politică bazată pe seriozitate, respect și mai ales pe rezultate concrete. Asta le propun eu românilor", a spus Iohannis, într-un discurs ținut la școala politică a femeilor din ACL.

CITEȘTE ȘI: Zgonea: Iohannis este o matrioșkă politică

"A venit vremea faptelor, putem construi împreună o Românie în care proiectele sunt finalizate, reformele încheiate, instituțiile respectate. Dar pentru asta este nevoie de un președinte care să dea o direcție, care să știe să fie și mediator, și integrator, dar și ferm, când este nevoie. Eu voi fi un asemenea președinte", a mai spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel