Iohannis - Orban - Ciolacu, DECIZIE privind anticipatele. Bogdan Chirieac: S-a plecat cu stângul. Asta trebuia făcut

Mihai Ciobanu / 07 feb 2020 / 19:35 Salveaza PDF Comentarii

Analistul politic Bogdan Chirieac a prezentat soluţia cea mai bună pentru a se lămuri chestiunea alegerilor anticipate. 

"Cred că era o cale normală ca domnul preşedinte Iohannis să-i fi chemat pe domnii Ludovic Orban şi Marcel Ciolacu, ca preşedinţi ai celor două mari partide şi, împreună să stabilească dacă în România vor fi sau nu alegeri anticipate. Cele două partide ar fi avut suficiente voturi, fără alte discuţii, era o întrevedere oficială, deschisă. Alminteri ajungi la aberaţii: PSD-ul a intrat în istorie în 2017 fiindcă şi-a dat jos, prin moţiune de cenzură, propriul guvern. Acum PNL-ul e pe care să facă istorie fiindcă PNL-ul nu-şi va vota propriul guvern", a declarat Bogdan Chirieac în direct la România TV.

"Din capul locului s-a plecat cu stângul"

 

"Din capul locului s-a plecat cu stângul. O întâlnire. Atunci nu mai era nici zona de ridicol: îl iei pe Orban de jos, îl ştergi un pic, îl pui iar pe masă, apoi iar îl dai jos, iar îl pui pe masă... Nu ştiu, domnul Orban nu are sentiment pentru chestiunea asta, dar te-ai simţi jignit într-o astfel de chestiune. Dar dacă stăteai la masă, la Palatul Cotroceni şi spuneai. 'pentru România, această zonă de instabilitate politică trebuie să înceteze. Noi suntem de la socialişti, matale sunteţi de la liberali, împreună avem 320 de voturi în Parlament, împreună stabilim, ca trei bărbaţi de stat, să facem alegeri anticipate'.

Acum iată ce avem: o chestiune de un ridicol absolut, la capătul căreia nu vor fi neapărat alegeri anticipate. L-aţi auzit pe Klaus Iohannis ieri: a făcut o jumătate de pas înapoi, a spus că dânsul crede că cea mai bună soluţie este convocarea de alegeri anticipate, dar dacă partidele nu vor fi convinse de asta, atunci dânsul vrea ca viitorul guvern să fie făcut de către şi în jurul PNL", a declarat Bogdan Chirieac în emisiunea de la România TV a jurnalistei Lili Ruse.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23