Ioanițoaia: Mitică Dragomir bate câmpii. De ce spune asta

Ovidiu Ioanițoaia
Ovidiu Ioanițoaia

Jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia îl critică dur pe președintele LPF Dumitru Dragomir, după ce acesta „a mai lansat un porumbel: a anunțat că-l va elibera pe Gigi Becali și-l va angaja la Ligă!”

Într-un editorial scris pentru gsp.ro, și intitulat „Mitică Dragomir bate iar câmpii!”, Ovidiu Ioanițoaia scrie: „Conform articolului 455 coroborat cu 453 din Codul de Procedură Penală, instanța ar putea decide întreruperea pedepsei primite de Gigi Becali, atît că, spre regretul celui în cauză, el nu întrunește nici una dintre condițiile prevăzute la articolele menționate. Ca atare, Dragomir s-a trezit din nou vorbind ca să nu tacă și să se afle în treabă. Să mai atragă nițel atenția și să stîrnească niște valuri”.

Experimentatul jurnalist sportiv scrie că prin aceste declarații, șeful LPF, aflat în campanie electorală pentru un nou mandat, „și-a propus să joace rolul omului de bine, sensibil, săritor, mărinimos”. Însă, adevăratul scop al lui Dragomir este să obțină votul Stelei la alegerile din 14 noiembrie, în care va lupta cu Gino Iorgulescu, susține Ovidiu Ioanițoaia, care adaugă: „Alianța cu Ghencea ar constitui un avantaj serios”.

Vezi și: „Becali va fi eliberat în două săptămâni”. Cine spune asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel