Ioana Mihăilă și-a publicat, în sfârșit, CV-ul! Mister dezlegat: De ce l-a ținut ascuns atâta vreme

Ioana Mihăilă și CV-ul
Ioana Mihăilă și CV-ul

Așteptarea a luat sfârșit! După ce DC News a sesizat că ”transparenții” de la USR-PLUS nu au publicate, pe site-ul Ministerului Sănătății, CV-urile și declarațiile de avere și interese, Ioana Mihăilă, secretar de stat, a publicat informațiile despre ”experiența” ei.

Dar de ce a fost nevoie de atâtea zile pentru ca Ioana Mihăilă să-și publice CV-ul? Simplu: pentru că nu prea are experiență. Nu a lucrat la niciun spital de stat. CV-ul este cam gol. Pe scurt, CV-ul Ioanei Mihăilă arată că a făcut facultatea, rezidențiatul și s-a dus la cabinetul privat al familiei.

Nu s-a antrenat la mari spitale, nu a studiat nicăieri în străinătate, nu s-a evidențiat prin mai nimic. Poate acesta este motivul pentru care a ținut, multă vreme, CV-ul ascuns. Că n-avea ce arăta!

Acum... Ioana Mihăilă este propunerea USR-PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății care a rămas liberă după demiterea lui Vlad Voiculescu. Dar după ce am citit CV-ul nu prea știm ce o recomandă pentru acest post. 

Averea Ioanei Mihăilă

Ioana Mihăilă deţine mai multe terenuri şi case în Oradea, are peste 400.000 de lei în conturi şi a acordat un împrumut de 20.000 de lei USR în campania electorală

Din declarația de avere aflăm că Ioana Mihăilă, medic endocrinolog, are mai multe locuințe: în 2005 și-a cumpărat un apartament, apoi în 2012, o casă, în 2013, altă casă, în 2015 i-a fost donat un spațiu comercial / de producție de 437 metri pătrați, iar în 2019 a cumpărat o nouă casă.  

Ioana Mihăilă a câştigat 14.400 de lei anul trecut ca endocrinolog la Dermalite SRL, de la care a încasat şi dividende de 137.000 de lei. Soţul său a obţinut 14.400 de lei ca medic specialist radiologie la Osteoprotect SRL, de unde a încasat şi dividende.

CV-ul poate fi consultat aici: http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2021/04/CV_Ioana-Mihăilă-anonimizat.pdf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel