Ioana Constantin, urmașa lui Macovei, înscriere în PMP. Funcție importantă

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a anunţat miercuri că Ioana Constantin, fost preşedinte al partidului M10, s-a înscris în PMP. 

"Printre hotărârile pe care le-am luat ieri (marţi - n.r.) la Consiliul Naţional al PMP se numără şi campania naţională pe care o vom declanşa cu privire la promovarea şi necesitatea continuării reformei în administraţia publică locală, prin revenirea la alegerea primarului în două tururi. Considerăm că este esenţial pentru democraţia românească, pentru a avea o cât mai mare legitimitate aleşii locali, să purcedem la o campanie naţională de conştientizare a acestui proces extrem de important cu privire la aleşii pe care comunitatea îi deleagă în fruntea unei primării. La toate aceste proiecte importante ce ţin de reforma administraţiei publice locale, dar şi de reforma parlamentară - noi am depus iniţiativa legislativă cu privire la reducerea numărului de parlamentari la 300 -, am avut plăcerea de a colabora cu doamna Ioana Constantin, fost preşedinte al partidului M10, şi mă bucur că, după o lungă colaborare, astăzi, Ioana a decis să adere la PMP şi îi urăm bun venit", a spus Tomac, la Palatul Parlamentului. 

[citeste si]

Ioana Constantin, coordonare a campaniei naționale

El a adăugat că, împreună cu Ioana Constantin, va coordona campania naţională privind alegerea primarilor, adăugând că este important ca PMP să strângă cel puţin un milion de semnături pentru a determina Parlamentul să voteze iniţiativa depusă de acest partid de mai bine de doi ani cu privire la revenirea la două tururi. 

"Mă bucur mult că oameni tineri, din generaţia noastră, nu vor să mai rămână simpli spectatori şi fac pasul de a se implica în politică şi sunt convins că împreună cu noua noastră colegă vom reuşi să convingem cât mai mulţi tineri să nu stea pasivi şi să se implice, pentru că doar prin implicare putem produce şi o reformă reală, inclusiv în sânul clasei politice", a arătat Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel