Ioana Constantin (PMP), mesaj cu ocazia Zilei Independenței

Sursă foto: Facebook Ioana Constantin
Sursă foto: Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin (PMP) a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței.

„Happy 4th of July, prietenilor americani și românilor noștri din America!”, a transmis politicianul Partidului Mișcarea Populară, pe Facebook. „«Noi considerăm aceste adevăruri evidente (...) Drepturi inalienabile, Viața, Libertatea și căutarea Fericirii». America se ridică mereu puternică, și mai ales liberă. Indiferent cum îi sunt sau i-au fost conducătorii și vremurile”, a adăugat ea, în postare.

„Parcursul democratic al României, dar și al altor state foste comuniste, se datorează mai ales parteneriatului cu America și NATO. Mai mult, America a oferit multor români șansa de a reuși în afaceri, în profesiile lor, în pasiunile lor. Pentru unii dintre ei, a fost șansă la viață la propriu în vremea comunismului. Pentru noi toți, America rămâne garant pentru democrație. Dumnezeu să Binecuvânteze America! Dumnezeu să Binecuvânteze România!”, a conchis Ioana Constantin.

Ioana Constantin: 28 Iunie rămâne și acum zi de doliu național

Politicianul PMP a făcut o postare și pentru a reaminti românilor ziua de 28 iunie ca o zi de doliu. „La 28 Iunie 1940, milioane de români deveneau cu forța cetățeni ai URSS, iar armatele comuniste sovietice ocupau Basarabia, nordul Bucovinei și Ținutul Herța, după înțelegerile criminale dintre Hitler și Stalin. Au urmat deportările, arestările, colectivizarea, foametea, frica. Și azi trăim așa cum au decis Stalin și Hitler, dar vorbim tot mai puțin despre aceste crime oribile. Reîntregirea țării rămâne proiectul nostru cel mai înalt de țară. #unire22", a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Vezi și: Eugen Tomac, după demiterea directorului Liceului Lucian Blaga din Tiraspol: "Această lovitură nu va rămâne fără consecințe!". Ce funcție îi propune lui Iovcev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel