EXCLUSIV  Ioana Constantin, avertisment după imaginile cu Nicuşor Dan care aşteaptă să îi fie deschisă portiera. "Lehamite totală. Vor fi împinse forţe precum AUR"

Arhiva DC NEWS
Arhiva DC NEWS

Ioana Constantin (PMP) a explicat cum văd alegătorii din Bucureşti imaginile cu Nicuşor Dan care nu se urcă în maşina de serviciu decât după ce i se deschide portiera de către un angajat, dar şi care este pericolul unor astfel de acţiuni ale aleşilor. 

Totul a pornit de la imaginile ajunse pe adresa redacţiei, în care se vede cum primarul Nicuşor Dan aşteaptă lângă o maşină până îi este deschisă portiera.Acesta nu este un episod singular printre cei de la USR-PLUS (n.r. Nicuşor Dan este fondatorul USB, transformat în USR, chiar dacă nu mai este membru acum). Vicepremierul Dan Barna a fost intens criticat după un episod similar. Acesta și-a scăpat ochelarii pe jos și a chemat un angajat al Parlamentului să îi ridice. Dan Barna spunea că este vorba despre o întâmplare ”absolut banală”.

VEZI FAZA ZILEI: Nicușor Dan nu intră în mașină până nu i se deschide portiera / foto

"Cred că sunt două categorii principale de oameni. Există şi a treia, dar acelei categorii nu îi pasă de Nicuşor Dan şi ar vrea apă caldă. Dar există două categorii mari de oameni. Cei care sunt susţinători necondţionaţi ai lui USR-PLUS şi ai lui Nicuşor Dan. Oamenii aceia îl vor susţine, pentru că ei consideră, ca şi în cazul lui Clotilde Armand şi al altora, că există o luptă cu o mafie nevăzută şi aşa mai departe. Va mai dura susţinerea asta. 

Mai există şi aceia care vor spune că 'ce-am făcut, am vrut să schimbăm ceva şi nu am schimbat nimic'. Şi mi-e teamă că numărul acestora este foarte mare şi că la un moment dat se va transforma acest sentiment într-o lehamite absolută, lumea nu va mai veni la vot, vom avea o prezenţă foarte mică, iar forţe din acestea cum e şi AUR vor fi împinse, a declarat Ioana Constantin în direct la DC NEWS TV.

"Ce a primit viceprimarul Capitalei pentru votul pe buget?".

Ioana Constantin a spus, însă, şi care este una dintre problemele reale ale coaliţiei de la nivelul Capitalei, şi anume înţelegerea pentru votul pe buget. 

"Pe de altă parte, nu mi-a spus nimeni cum s-au înţeles partidele la Bucureşti pe buget. Au tăiat un miliard, dar nu a spus nimeni de unde. PLUS a vrut atribuţiile pentru spitale. Mi-e greu să cred că a cedat PLUS-ul pentru că s-a tăiat un miliard din buget. Au primit sau nu atribuţiile pentru spitale? Ce a primit viceprimarul Capitalei? La un moment dat, se glumea că voiau să tragă la sorţi spitalele. E absolut greţos ce au făcut cu bugetul, şi nu a venit nimeni să spună la final că s-au înţeles şi cum s-au înţeles", a concluzionat aceasta. 

VEZI ŞI Bugetul Capitalei, aprobat de Consiliul General. USR-PLUS a votat alături de PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel