Ioana Băsescu se mărită cu avocatul Pricop

ioana basescu
ioana basescu

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară, după ce avocatul Radu Pricop a cerut-o în căsătorie după şase luni de relaţie. Pricop i-a dat Ioanei Băsescu inelul de logodnă în Ajunul Crăciunului. Nunta va avea loc în vara anului viitor, potrivit adevarul.ro.

Legătura amoroasă dintre Ioana Băsescu şi Radu Pricop a devenit cunoscută publicului la sfârşitul lunii octombrie, atunci când în presă au apărut primele fotografii cu cei doi ţinându-se de mână. Din acel moment, fiica preşedintelui şi avocatul au renunţat la a mai face un secret din cuplul lor, afişându-se împreună la botezul fetiţei Elenei Băsescu.

Potrivit surselor din apropierea celor doi, Ioana Băsescu şi Radu Pricop se cunosc de cinci ani, iar anul acesta, la scurt timp după începerea relaţiei, au decis să se mute împreună.

Apropiaţii Ioanei Băsescu spun, citaţi de adevarul.ro, că avocatul a plănuit momentul în cel mai mic detaliu şi a cerut-o de soţie pe iubita sa în seara de Crăciun, într-un cadru romantic. Aceasta a acceptat fără ezitare propunerea, arătându-se extrem de încântată.

Ioana Băsescu, la a treia logodnă

Fiica cea mare a lui Traian Băsescu s-a căsătorit la 26 de ani cu solistul trupei Proconsul, Bodo. Presa de la acea vreme relata, citând surse din anturajul celor doi, că atunci primarul Traian Băsescu nu-l agrea pe ginerele său. Bodo şi Ioana s-au despărţit după trei ani de mariaj, în 2006.

După relaţia cu artistul, Ioana Băsescu, notar de profesie, a stat şase ani alături de afaceristul Giovanni Francesco. Ultimul eveniment la care fiica preşedintelui şi italianul au fost văzuţi împreună a fost nunta Elenei Băsescu. Se pare că logodna lor s-a încheiat anul acesta pe fondul deselor escapade ale omului de afaceri.

Avocatul Pricop, celebru după scandalul despăgubirilor de 10 milioane de euro

Radu Petru Pricop are 35 de ani şi provine dintr-o familie înstărită. El locuieşte într-o zona de lux a Bucureştiului şi conduce maşini de lux: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150.000 de euro şi un Maserati, de peste 100.000 de euro.

Radu este avocat definitiv asociat la SCA Pricop şi Banu, o firmă de avocatură fondată de avocaţii Octavian Gabriel Banu, Radu Petru Pricop, Stelian Bizdrigheanu şi Iuliana Păun. Printre clienţii casei de avocatură s-a numărat şi Elena Băsescu, în procesele pe care ea le-a intentat în urmă cu 3 ani.

Viitorul soț al Ioanei Băsescu va primi eşalonat, împreună cu alte patru persoane, 10 milioane de euro de la Ministerul Finanţelor, despăgubiri la care statul a fost obligat printr-o sentință a Curții de Apel Pitești, ce datează din februarie anul trecut. Pricop și alți patru reclamanți vor primi despăgubirile în valoare de 44.110.000 lei pentru un teren cu o suprafață de 905.000 mp, din comuna Ștefănești, județul Argeș. Terenul a fost evaluat la această valoare de către firma Romcontrol, deținută de familia soțului Andreei Paul, deputat PDL.

Documente prezentate de jurnalistul Mihai Gâdea la emisiunea “Sinteza Zilei” indică faptul că solicitarea de despăgubire s-ar fi făcut în baza unui fals. Avocatul ar fi arătat în acte depuse în 2009 şi 2010 că Elenora Brătianu, moştenitoarea terenului Brănienilor, pe care Pricop l-a revendicat, este moartă. Certificatul de deces al Eleonorei Brătianu spune însă că aceasta a murit în 2011.

Radu Pricop s-a apărat spunând că s-a produs o eroare în unele documente, dar nu în actele de fond.

Fiica cea mare a președintelui este implicată într-un scandal cu terenuri după ce, în numele familiei Băsescu, a făcut un împrumut de un milion de euro de la CEC Bank, singura bancă din România cu capital majoritar de stat. Fiica cea mare a șefului statului va plăti o rată fixă lunară de 30.266,51 lei, iar cuantumul sumei pe care o are de returnat este de 10.896.378,24 lei, dublu decât a împrumutat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel