Ioan Rus: Nu este criză guvernamentală. Este prosteală

Ministrul Ioan Rus a spus că situația actuală din politică nu este o criză guvernamentală, ci este o prosteală românească.

"Deocamdată nu este criză guvernamentală. Guvernul funcționează, deci toate funcțiile pe care le are prin Constituție și le îndeplinește. Actul guvernării este unul rezonabil, chiar bunișor, să spunem, nu excepțional. Nu este criză politică pentru că nu se întâmplă nimic spectaculos: e o moțiune de cenzură, o chestiune absolut firească, normală într-o democrație. Este o prosteală românească, atâta tot. Vine de la noi, din gena noastră, cred", a declarat Ioan Rus, la "Jurnalul de Seară", la Digi 24.

"Adică, o parte dintre noi, românii, considerăm că trebuie dat jos Guvernul, în condițiile în care e creștere economică, s-au dublat alocațiile, s-a redus TVA-ul. Țara a început să funcționeze binișor, deci trebuie dat jos Guvernul", a continuat ministrul Transporturilor.

Ioan Rus a adăugat că acuzațiile la adresa lui Victor Ponta nu vizează mandatul acestuia de premier: "Vorbim despre ce o fi făcut domnul Ponta acum șapte ani, când era avocat. Poate că trebuie să îl dăm afară din avocatură".

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac, întrebare-cheie pentru Becali. Ce a răspuns omul de afaceri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel