Ioan Rus la Gorj: Noi, clujenii, am dat cel mai slab premier

ioan rus
ioan rus

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a afirmat, miercuri, la lansarea candidaţilor USL Gorj, că faptul că un reprezentant al Gorjului a ajuns să ocupe funcţia de premier se datorează şi clujenilor, "care au dat cel mai slab prim-ministru din istoria României, ca să poată ajunge omul vostru prim-ministru".

 "Aş vrea să nu vă mai tot lăudaţi că voi, gorjenii, l-aţi dat pe primul ministru. Noi, clujenii am dat cel mai slab prim-ministru din istoria României, ca să poată ajunge omul vostru prim-ministru", a spus Ion Rus. Primul ministru a venit la Târgu Jiu însoţit de ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, şi de ministrul Apărării, Cornel Dobriţoiu

 El a făcut aceste declaraţii după ce liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a comparat situaţia de acum a României cu cea din perioada interbelică, dar mai ales l-a asemănat pe Victor Ponta cu Gheorghe Tătărăscu, primul premier al României dat de Gorj, relatează Newsin.

 ”Nu putem să nu observăm câteva similitudini dintre România lui Gheorghe Tătărăscu și situația actulă a României. Țara era la capătul unei crize mondiale, dar, în câțiva ani, avea să cunoască o creștere economică. Acum, suntem într-o relativă asemănare cu aceea situație, dar criza încă se manifestă. La cea de-a doua instalare, Tătărăscu a găsit țara într-o izolare adâncită pe plan internațional, nici astăzi nu ne este mai bine. Și atunci și astăzi, acum, în fruntea Executivului a fost instalat un gorean. Vă dorim cu toții, domnule Victor Ponta, să readuceți România acolo unde îi e locul!”, a spus Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj.

  Victor Ponta a avut, miercuri, şi o întrevedere cu toți șefii instiuțiilor deconcentrate din județul Gorj. Ponta i-a asigurat pe aceştia că nu vor fi schimbați din funcțiile pe care le dețin în prezent, însă le-a cerut să nu se implice în politică.

 Tot la Gorj, Victor Ponta i-a transmis prefectului Liviu Andrei că nu va fi schimbat din funcţie şi a adăugat că nu a fost luată vreo decizie nici în ceea ce îl priveşte pe subprefectul Marcel Romanescu. Premierul a adăugat că Guvernul are o listă cu şapte prefecţi din ţară care vor fi menţinuţi în continuare în funcţii, cu obligaţia de a organiza exemplar alegerile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel