Ioan Rus, după ședința din PSD: Majoritatea întotdeauna are dreptate

Ședință cu scântei, joi, la sediul PSD, care s-a finalizat cu excluderea a trei membri de partid: Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova. "Conform unei reguli a democrației, majoritatea întotdeauna are dreptate", a declarat ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la finalul ședinței.

 

"Au fost două voturi împotrivă sau una-două abțineri și 80 și ceva de voturi pentru. În consecință, conform unei reguli a democrației, majoritatea întotdeauna are dreptate", a declarat Ioan Rus, cel care  ar fi avut un dialog aprins în Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat cu președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Întrebat dacă cele trei persoane care au fost excluse din partid - Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova - sunt responsabile de pierderea alegerilor, Ioan Rus a răspuns: "Nu acest lucru s-a discutat, ci întreaga activitate a tuturor. Deci, aceasta este decizia. Decizia a fost să fie un Consiliu Național după ianuarie, care acel Consiliu va stabili probabil și direcții de acțiuni ale partidului care se vor confirma, valida într-un Congres care să se organizeze după acest Consiliu Național. Eu am votat pentru", a mai precizat Ioan Rus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel