Ioan Oltean: Victor Ponta este dezechilibrat mintal

IOAN OLTEAN - INTREVEDERE - ORGANIZATII ROMANESTI DIN ITALIA
IOAN OLTEAN - INTREVEDERE - ORGANIZATII ROMANESTI DIN ITALIA

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat că afirmaţiile preşedintelui PSD Victor Ponta despre existenţa unei familii mafiote a PDL la Bistriţa al cărui cap ar fi el şi care urmează să intre la închisoare demonstrează existenţa unui dezechilibru mintal al liderului opoziţiei.

Oltean susţine că afirmaţiile liderului USL la adresa sa nu pot proveni de la un politician responsabil, ci doar de la unul mânat de ură în acţiuena sa politică. "Sunt afirmaţiile unui om iresponsabil, afirmaţiile unui om plin de ură şi de duşmănie. Politica nu se face cu ură şi cu duşmănie, politica se face de către oameni responsabili. Acesta nu este locul pentru un dezechilibrat mintal", a declarat Oltean pentru NewsIn.

Democrat-liberalul a arătat că prezenţa preşedintelui PSD într-o funcţie în fruntea statului reprezintă un risc major pentru ţară. "Ponta este dezechilibrat mintal pentru că un om normal nu ar spune aşa ceva. Ar fi păcat şi să ne ferească Dumnezeu ca ţara aceasta să ajungă să fie condusă de un asemenea om", a conchis Oltean.

Preşedintele PSD Victor Ponta a afirmat marţi că familia mafiotă a PDL de la Bistriţa, în frunte cu "naşul" Ioan Oltean vor fi în închisoare în curând. Aflat la Bistriţa, alături de Crin Antonescu, Ponta l-a atacat pe şeful PDL Bistriţa şi secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel