Ioan Oltean, pe cale să ia o decizie radicală, dezamăgit fiind de modul în care a evoluat viața politică

Deputatul Ioan Oltean, fost vicepreşedinte şi secretar general al PD, în prezent co-președinte al PNL Bistrița-Năsăud, se gândește să nu mai candideze la alegerile parlamentare viitoare, "dat fiind modul în care a evoluat viața politică românească în ultimul timp".

Deputat în Parlamentul României încă din anul 1990, Ioan Oltean ia în calcul și alternativa de a nu mai candida în 2016 pentru un nou mandat de parlamentar. 

"Nu vă ascund că există și o asemenea gândire. Nu este o decizie luată în privința aceasta, dar, dat fiind modul în care a evoluat viața politică românească în ultimul timp, nu vă ascund că există în mintea mea și o asemenea alternativă. Dar toate la timpul lor. Deocamdată sunt ferm hotărât, alături de colegii mei și de copreședintele Stelian Dolha, să pregătim județul pentru alegerile locale și să le câștigăm. Și vă asigur că le vom câștiga la nivelul județului Bistrița-Năsăud, în ciuda celor 85% dintre primari care astăzi figurează în evidențele PSD", a declarat Ioan Oltean, vineri, într-o conferință de presă la Bistrița, potrivit Agerpres.

Întrebat care este motivul pentru care, în ultimele luni, a preferat să nu mai susțină conferințe de presă, Ioan Oltean a spus că decizia are legătură atât cu dorința de a-și lăsa colegii să "iasă în față", cât și cu faptul în luna iunie fusese chemat la audieri de către DNA.

[citeste si]

"Poate că e momentul să las mai mult colegii mei să iasă în față. Întotdeauna, prezența celor din spatele meu sau lipsa lor de vizibilitate mi s-a imputat mie. Mai era și un articol, la umbra stejarului nu crește nimic. Este unul din motivele pentru care am rămas în spate și celălalt motiv, de a avea o anumită reținere în a fi extrem de vizibil în această perioadă (după audierea la DNA Oradea, în luna iunie — n.r.). Nu pentru că aș fi fost vinovat sau aș fi vinovat de ceva, ci pur și simplu pentru faptul că așa am apreciat că este corect și bine pentru activitatea partidului la nivelul județului Bistrița-Năsăud și nu numai la nivel de județ", a explicat Oltean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel