Ioan Oltean, deranjat că unii liberali nu au cântat imnul noului PNL

Co-președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean, s-a arătat deranjat de faptul că unii dintre vechii liberali nu au cântat alături de foștii democrat-liberali imnul noului PNL, "Verde înrourat", cu ocazia reuniunii unde s-a marcat împlinirea a 140 de ani de liberalism.

Această întâlnire a avut loc, la Bistrița, în aula extensiei Universității Babeș-Bolyai, și a început cu fostul imn al PDL, în timpul căruia Ioan Oltean i-a încurajat pe liderii liberali din prezidiu să cânte și ei și să aplaude pe ritmurile melodiei.

Purtând eșarfă galbenă la gât, Ioan Oltean a menționat, în discursul său, că intonarea imnului partidului este o dovadă a recunoașterii apartenenței la noul PNL.

"Singura șansă a României este PNL, și o spun fără să exagerez și fără să nu am o imagine exactă a ceea ce înseamnă acest lucru. (...) Astăzi, cred că PNL este în măsură să guverneze această țară. Pentru aceasta este nevoie, însă, să dovedim că suntem într-adevăr o forță politică autentică, să dovedim că nu avem orgolii, că toți realizăm că suntem membri ai PNL. Iar primul element vizibil, dacă vreți, al conștientizării acestui lucru, este chiar și faptul de a cânta imnul partidului atunci când începe o reuniune politică a PNL. Este un element al realizării că acesta este PNL, este un element al realizării apartenenței noastre la PNL", a spus co-președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Oltean a ținut, de asemenea, să recunoască, în discursul său, meritele pe care Crin Antonescu și Vasile Blaga le-au avut în demararea discuțiilor de fuziune dintre PNL și PDL, moment care a fost răsplătit cu aplauze din partea celor aproximativ 200 de membri de partid prezenți în sală.

Deputatul bistrițean a mai spus că, în opinia sa, PNL a reprezentat, de-a lungul timpului, una dintre instituțiile fundamentale ale României, alături de Biserică și regalitate, și că noul PNL este pregătit să își asume guvernarea, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Lider PNL, către liberali: Opriți-vă! CUM VĂ PERMITEȚI?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel