Ioan Oltean, apel la Ponta și Antonescu. Vezi ce le cere

Vicepreședintele PDL Ioan Oltean a lansat, vineri, "un apel extrem de călduros" către liderii USL, Victor Ponta și Crin Antonescu.

Ioan Oltean le cere liderilor USL, "la modul foarte serios", să depună eforturi majore pentru a evita destrămarea Uniunii, deoarece asta ar însemna "o mare decepție pentru popor".

"Mi-aş permite la modul foarte serios să fac un apel extrem de călduros la liderii USL pentru a depune eforturi majore în sensul de a evita destrămarea (Uniunii - n.r.), în sensul menţinerii unităţii de monolit a USL. Noi credem că şi Victor Ponta, şi Crin Antonescu trebuie să nu uite că poporul care a fost la vot, într-o proporţie covârşitoare, a dat votul USL, ori destrămarea care se prefigurează ar însemna o mare decepţie pentru popor", a declarat Ioan Oltean, vineri, potrivit Mediafax.

Ironii despre "relațiile sociale"

Liderul PDL a vorbit însă ironic despre "relaţiile sociale": "Personal, dar şi PDL, (...) fac apel la ei, la maturitatea lor, la tinereţea lor, să lase deoparte orice elemente care îi plasează pe poziţii contradictorii şi să se gândească doar la unitatea USL şi la numirea în funcţii de maximă responsabilitate a oamenilor pe criteriul relaţiei sociale, aşa cum defineşte, mai nou, Ion Iliescu, gradele de rudenie, ca fiind doar relaţii sociale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel