Ioan Niculae, decizie extremă: l-a demis pe Daniel Isăilă. Cine este noul antrenor al Astrei Giurgiu

Ioan Niculae, singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii pentru anul 2013, a decis, vineri, demiterea antrenorului echipei Astrei Giurgiu, Daniel Isăilă, hotărârea fiind luată în urma unei discuții aprinse între cei doi. 

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, nemulțumit de ultimele rezultate ale echipei de fotbal pe care o finanțează, l-a demis astăzi pe antrenorul Daniel Isăilă, scrie digisport.ro.

Conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu a fost preluată de către Oleg Protasov (50 de ani), fost antrenor la Steaua pentru o perioadă de șase luni. 

Oleg Protasov are misiunea să termine cu noua sa echipă pe unul dintre primele două locuri în Liga 1.

"Astra e o echipă foarte bună, foarte frumoasă, putem face lucruri frumoase în viitor. Sunt bucuros că echipa şi conducătorii au pus o barieră foarte sus. Cred că Astra poate fi un pic mai sus, are această forţă. Sper ca băieţii să înţeleagă asta şi să ducem Astra cât mai sus.

M-am decis să vin la Astra în doar câteva ore. Cred că fotbalul românesc îşi revinie încet-încet, chiar dacă există şi aici probleme financiare, la fel cum sunt în toată Europa. Nivelul fotbalului românesc este destul de bun, din când în când mai apar jucători care pleacă în campionatele străine. Faptul că în momentul de faţă sunt mai multe echipe care se luptă la titlu nu face decât ca fotbalul să fie mai frumos", a declatat Protasov.

În cariera de tehnician, Oleg Protasov a mai pregătit formaţiile Olympiakos Pireu, AEL Limassol, Dnepr Dnepropetrovsk, Kuban Krasnodar, Iraklis Salonic, FC Rostov, FC Astana şi Dinamo Minsk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel