Ioan Istrati, preotul care creează fake news-uri periculoase despre vaccin, iar Universitatea „Ovidius” și Arhiepiscopia Tomisului se fac că nu văd

Preotul Ioan Istrati
Preotul Ioan Istrati

Un preot urmărit, pe Facebook, de peste 50.000 de oameni, aproape zilnic, face fake news-uri extrem de periculoase despre vaccin. Preotul este și profesor.

Preotul Ioan Istrati este lector la Universitatea „Ovidius” din Constanța, în cadrul Facultății de Teologie. De asemenea, lucrează la Arhiepiscopia Tomisului.

În plină pandemie, într-o țară în care vaccinarea nu merge atât de bine, preotul Ioan Istrati produce fake news-uri zilnic, iar niciuna dintre instituțiile la care lucrează nu a luat atitudine.

”Logica oii. Decât muci și febră, mai bine niște miocardită și niște cheaguri de sânge pe creier. Sună mai elegant”,

”500 de români mor zilnic de cancer deși majoritatea ar fi putut fi salvați. Statul se isterizează pentru câteva zeci de comorbizi. Complicitate la crimă”,

”Nu vreau să fiu profet mincinos, dar cine ar răspunde dacă cei 1 miliard de oameni vaccinați ar dezvolta boli cardiace grave? Asta ca să fiu delicat. Vă spun eu: nimeni”,

”Nu mă duc ca oaia la tăiere, nu accept proceduri experimentale, nu primesc substanțe care mă modifică genetic, resping aberațiile politice ale unei elite farmaceutice criminale în trecut, tocmai cu vaxuri experimentale”,

”Intubarea e o agresiune uriașă pentru un organism viu și e de multe ori inutilă sau criminală”.

Sunt doar câteva dintre postările preotului Ioan Istrati la care primește sute de comentarii pe principiul: ”Așa e, părinte! Doamne ajută!” Dar preotul nu e deloc prost. Construiește fake news-uri pornind de la baze reale. Ioan Istrati ia o informație reală și o împachetează astfel încât să o facă sperietoare pentru vaccin.

Mai precis, România ocupă locul 1 în Europa ca mortalitate a populaţiei din cauza bolilor cardiovasculare, cu o medie de 109 decese la 100.000 de locuitori, faţă de media UE de 44 la 100.000 de locuitori. Bolile cardiovasculare reprezintă astfel cauza numărul 1 de deces în ţara noastră, cu 57% din totalul deceselor înregistrate la nivel naţional. La fiecare 30 de minute, un român moare de infarct.

Dar acest lucru se întâmplă INDEPENDENT de vaccin, adică România ocupă locul 1 în Europa ca mortalitate a populaţiei din cauza bolilor cardiovasculare fie că ești vaccinat, fie că nu ești pentru că vaccinul împotriva Covid-19 nu te apără de boli cardiovasculare, ci de moarte în caz că faci o formă severă a maladiei.

Așadar, preotul a luat drept exemplu o boală extrem de frecventă pentru a spori șansele ca cineva vaccinat să moară, desigur... nu din cauza vaccinului, ci din cauza bolilor cardiovasculare, dar asta nu o mai zice părintele.

Iar tăcerea de care dau dovadă Universitatea „Ovidius” din Constanța și Arhiepiscopia Tomisului nedezicându-se de aceste postări extrem de periculoase ale preotului Ioan Istrati pare extrem de greu de înțeles.

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2021-09-09-la-13-51-36_18590500.jpg)

3. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2021-09-09-la-13-54-10_24354800.jpg)

4. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2021-09-09-la-13-54-51_44283300.jpg)

5. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2021-09-09-la-14-14-50_56690300.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel