Ioan Ghişe, dat afară de la Recepţia de Ziua Națională de la Cotroceni

ghise
ghise

Senatorul Ioan Ghişe a fost dat afară de la Recepţia de la Palatul Cotroceni. Incidentul a avut loc în momentul în care senatorul a încercat să-și dea jos cravata și cămașa  pentru a rămâne în tricoul pe care scria "Poporul a decis/ Băsescu e demis.

Incident la Palatul Cotroceni cu ocazia Recepției de Ziua Națională a României. Senatorul Ioan Ghișe a fost luat pe sus de ofițerii SPP și scos pe poarta Palatului. Scena a avut loc în momentul în care Ioan Ghise a încercat să-și scoată cravata și să dezbrace cămașa pentru a rămâne în tricoul  care avea imprimat sloganul cu care a demonstrat prin fața Palatului Cotroceni în această toamnă: Poporul a decis/ Băsescu e demis.

Contactat de De Ce News, Ioan Ghișe a explicat incidentul: "Am fost scos afară în clipa când am vrut să-mi scot cravata, pentru că întenționam să-mi dau jos cămașa și să arat tricoul.  M-au înhățat trei SPP-iști și m-au scos afară. Nu știu de ce am fost singurul reprezentant al opoziției, eu am primit invitație ca toți parlamentarii, iar acum patru zile am confirmat. S-au gândit că am de gând să fac ceva și au creat în jurul meu două cercuri concentrice de care mi-am dat seama când am fost scos afară. Nu au fost agresivi, doi mi-au blocat brațele și unu m-a împins din spate ca să nu-mi dau jos cămașa. Și-au cerut scuze la sfârșit, au zis că-și fac datoria. Ei au bănuit că lucrurile așa se petrec. Pentru că a venit lângă mine Onaca și mima prietenia, mă întreba multe despre Brașov. S-a lipit de mine tot timpul și lângă Onaca în dreapta mea era o doamnă, tot ofițer SPP. Ce mai e normal cu Băsescu la Cotroceni?," ne-a declarat senatorul.

Potrivit liberalului, tot incidentul a fost filmat de SPP, iar martori la incidentau fost Corneliu Vadim Tudor și Teodor Meleșcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel