Ioan Ghișe: Meleșcanu a primit ultima misiune

Senatorul independent Ioan Ghișe nu știe dacă până marți va reuși să strângă minimul de semnături necesar pentru a candida la Președinție, dar subliniază că "toți din partea lui Băsescu" nu întâmpină probleme în a îndeplini acest criteriu necesar înscrierii în cursa electorală.

"E greu să spun dacă se vor strânge sau nu semnăturile. E o dinamică, dar nu pot să estimez. Depinde de ce vine cu mașina, ce vine pe poștă. Complicat. Mâine pe seară o să vă pot spune", a declarat, luni, pentru DC News, Ioan Ghișe.

Întrebat cum explică faptul că alți contracandidați independenți, precum Monica Macovei, pare că au strâns cu ușurință cele 200.000 de semnături, Ghișe a spus: "Vă rog să observați că toți din partea lui Băsescu strâng cu multă ușurință semnăturile. Mai ales șefii de SIE", trimitere a senatorului la Teodor Meleșcanu, care urmează ca marți să-și anunțe candidatura la Președinție.

Colonelul Dogaru: cine l-a "desemnat" pe Meleșcanu să candideze

Ioan Ghișe îl descrie pe Meleșcanu drept "pensionarul din Serviciile secrete, pentru că el are vârsta de pensie, care îndeplinește ultima misiune ca și alternativă băsistă la Tăriceanu".

Senatorul crede că Teodor Meleșcanu urmează să-l înlocuiască pe Klaus Iohannis în poziția de prezidențiabil ACL după ce justiția îl va scoate din cursă pe edilul Sibiului.

"Citiți art. 78, alineatul 1 din legea 161/2003. Orice elev de liceu vede că (Iohannis) este incompatibil ca primar la Consiliul de Administrație al Regiilor de sub autoritate locală. Pe Iohannis îl scoate Justiția afară, iar Udrea nu se știe dacă poate ea să-l scotă pe Tăriceanu și atunci îl bagă pe Meleșcanu, fost pesedist, fost liberal, fost ministru, om de servicii, tot ce trebuie", a spus Ghișe, care a precizat că Melșcanu, "din postura de director SIE, a strâns în liniște semnături".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel