Ioan Cindrea a revenit la conducerea organizației județene PSD Sibiu

Membrii Comitetului Executiv din Sibiu și primarii PSD din județ l-au cerut pe social-democratul Ioan Cindrea înapoi la conducerea organizației județene Sibiu. Ioan Cindrea se autosuspendare din PSD din cauza problemele pe care le-a avut cu justiția.

"Concluzia Comitetului Executiv (al PSD Sibiu, n.r.) a fost că, din păcate, la ora la care vorbim, organizația a ajuns la un nivel de divizare destul de periculos. Din cauza faptului că domnul Cindrea, acum câteva luni, s-a autosuspendat, au apărut foarte multe frământări și organizația PSD Sibiu, o organizație bine structurată de-a lungul anilor și o organizație bine așezată, a devenit foarte divizată, fiind în pragul de a ajunge într-o situație greu de remediat, dacă ar fi continuat. Membrii Comitetului Executiv i-au cerut domnului Ioan Cindrea să revină asupra deciziei, să renunțe la autosuspendare și să înceteze autosuspendarea, începând de astăzi domnul Cindrea redevenind președintele organizației PSD Sibiu", a declarat Liviu Dragnea, prezent miercuri la Sibiu. 

"Nu m-am gândit dacă voi candida sau nu, rămâne de văzut"

Ioan Cindrea a declarat: "Am luat această decizie la solicitarea colegilor din Comitetului Executiv- să renunț la autosuspendarea pe care am solicitat-o Comitetului Executiv Național- și am revenit ca președinte. Cred că este un act de responsabilitate față de organizația județeană PSD Sibiu. Nu m-am gândit dacă voi candida sau nu, rămâne de văzut", scrie Agerpres.

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a fost condamnat în decembrie 2014 de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare pentru de conflict de interese. A fost acuzat că și-a angajat soția la biroul parlamentar când era deputat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel