Ioan Becali vrea în Parlamentul European: Să-i arăt eu lui Reding

becali ioan dece
becali ioan dece

Afaceristul Ioan Becali este hotărât ca după ce îți rezolvă probleme cu justiția să devină europarlamentar, pentru a le arăta liderilor UE "ce se întâmplă în România".

"Vreau să mă fac un parlamentar european. Să ajung in PE şi să vorbesc fără cască. Să vorbesc în franceză, germană, engleză, portugheză. O să mă întrebe de ce nu folosiţi cască şi o să le răspund: pentru că înţeleg ce spuneţi dvs. Vreau doar să reprezint România într-un stil demn, într-un cadru demn, cu curaj şi capul sus şi să-i invit pe acei domni să vadă ce se petrece in România la faţa locului. Să-i arăt eu dnei Redding (Viviane Reding, comisarul european pe Justiție - n.r) ce se întâmplă în România", a declarat Becali la Realitatea Tv.

El plănuiește să se înscrie într-o formațiune mare pentru că "nu mai pot să tac". Becali spune că banii au început să vină din fotbal după 2000, din "chestia asta subterană", dar acum nu mai este cazul, pentru că "dnul Mănăstire ţipă, dnul preşedinte ţipă, premierul ţipă, eu voi ţipa când voi deveni şi eu politician, pentru că la anul voi deveni politician, vreau să mă fac un parlamentar european".

"Trăim din chirii, din afaceri, mai câştigăm şi din fotbal, mai vindem un teren, mai închiriem o casă, trăim bine, decent, fără probleme, avem copiii la şcoli bune", și-a descris Giovanni Becali traiul din prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel