Ioan Andone şi-a reziliat contractul cu Dinamo

ioan-andone-604-thomas-campean
ioan-andone-604-thomas-campean

FC Dinamo şi antrenorul Ioan Andone au convenit, luni, încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Am convenit, pe cale amiabilă, cu domnul Ioan Andone încetarea raporturilor contractuale. Rezultatele obţinute în sezonul competiţional 2010-2011 au fost departe de aşteptările dinamoviştilor. Nu putem decât să apreciem prezentarea obiectivă a situaţiei echipei şi atitudinea onestă faţă de club de care a dat dovadă Ioan Andone. FC Dinamo îi mulţumeşte public domnului Andone pentru activitatea sa la conducerea tehnică a echipei", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo.

La rândul său, Andone a declarat că va rămâne un susţinător al echipei Dinamo. " Îmi pare rău că nu am reuşit să fac performanţă! Mi-am dorit enorm, ca orice dinamovist, să caştig cel puţin un trofeu încă din primul an de contract. Din păcate nu am obţinut ceea ce ne-am propus la începutul sezonului trecut şi am decis, de comun acord cu conducerea clubului, rezilierea contractului .

Le mulţumesc suporterilor pentru ataşamentul faţă de echipă, în special Peluzei Cătălin Hîldan, şi sper din tot sufletul ca Dinamo să readucă un trofeu în Ştefan cel Mare. La Dinamo m-am format ca jucător, ca antrenor şi voi rămâne în continuare un susţinător al clubului meu de suflet", a spus tehnicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel