Ioan Andone nu uită. Săgeți către Mutu

ioan andone
ioan andone

Fostul antrenor dinamovist Ioan Andone urmăreşte partidele din Liga 1. El asistă des la jocurile celor de la FC Voluntari, echipa condusă acum de Adrian Mutu, cel care l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu.

Andone a trimis săgeți către Mutu, cel care a contribuit decisiv la debarcarea antrenorului de la Dinamo.

Ilfovenii au pierdut cu 2-1 meciul cu Sepsi, iar Andone a tunat. "Din păcate, nu am văzut nimic la Voluntari. E al doilea meci pe care îl urmăresc... Prost, prost, proastă strategie. Un şut pe poartă până în minutul 61.... N-ai cum să dai gol. Deşi, au jucători cu mare experienţă.

Viaţa de antrenor e foarte grea. O să vadă el (n.red. – Adrian Mutu) pe parcurs. Echipa joacă mai prost decât în perioada lui Claudiu, cu Niculescu se juca mult mai bine. Adică, am văzut foarte multe meciuri şi în perioada aia, iar acum se joacă mult mai prost", a spus Ioan Andone, conform Telekomsport, citat de Prosport.

Fălcosul i-a lăudat pe cei de la Sepsi: "Trebuie felicitaţi şi cred că surpriza play-out-ului este Sepsi. Exterm de bine organizată, foarte bine îşi duc contraatacul, nu mai spun de prezenţă în joc, de calitatea lor fizică foarte bună...Despre Voluntari nu putem comenta nimic, nu e nimic pozitiv".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel