Urmărește emisiunea live


Ioan Andone a demisionat de la CFR Cluj

Ioan_Andone-2012 dc
Ioan_Andone-2012 dc

Ioan Andone a decis, încă de acum două zile, să-și dea demisia din funcția de antrenor al clubului de fotbal CFR Cluj.

După ce a dus CFR Cluj pentru a doua oară în Liga Campionilor Europeni, Ioan Andone a luat hotărârea de a pleca de la echipa ardeleană. Antrenorul s-a întâlnit miercuri cu Arpad Paszkany, iar cei doi au convenit de comun acord să înceteze colaborarea. Fostul jucător al echipei naționale de forbal, a declarat că a luat această hotărâre, pentru că nu se simte susținut de conducere, așa cum și-ar fi dorit, scrie Ziua de Cluj.

 "Managementul Clubului CFR 1907 Cluj şi Dl. Ioan Andone au convenit să înceteze raporturile juridice în curs de derulare, începând cu data de 24 octombrie 2012. Suntem mândri de tot ce am realizat împreună, atât în primul «mandat» al lui Ando cât şi pe parcursul acestui an 2012: obţinerea celui de-al treilea titlu de campioană, cele cinci victorii din Liga Campionilor şi egalul eroic obţinut la Istanbul. Ando are şi va avea întodeauna un loc special în inimile suporterilor noştri iar relaţia de prietenie cu managementul şi acţionarii clubului va rămâne veşnică", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial şi semnat de preşedintele Iuliu Mureşan.El are deja două oferte, una de la o echipă din străinătate, iar alta de la o echipă românească, pe care a antrenat-o și în 2010, și anume Rapid București.

CFR a început tratativele cu posibili înlocuitori ai lui Ioan Andone, favorit fiind Alberto Cavasin, care a antrenat ultima oară echipa italiană Sampdoria. Cavasin le-a mai pregătit în trecut pe Treviso, Brescia, Lecce, dar și Fiorentina. Prima opțiune a grupării clujene a fost Eduardo Reja, dar acesta nu s-a înțeles cu Arpad Paszkany. Italianul avea un palmares al echipelor mai bogat, antrenând-o ultima oară pe Lazio Roma, anterior pregătind echipe precum Treviso, Mestre, Varese, Pescara, Cosenza, Hellas Verona, Bologna, US Lecce, Brescia, AC Torino, Vicenza, Genoa, Catania, Cagliari, SSC Napoli şi Hajduk Split.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel