Guvern Orban. Olguța Vasilescu anunță întoarcerea PSD. ”Să nu-și închipuie că vor guverna liniștiți”

Olguța Vasilescu a explicat ce poate urma cu noul Guvern instalat la Palatul Victoria, în special din punctul de vedere al continuității proiectelor începute de PSD.

Invitată la ”Sinteza Zilei”, Olguța Vasilescu a declarat:

După moțiunea de cenzură, oamenii încep să se teamă că vine un nou guvern care nu o să mai fie atât de aplecat către nevoile românilor, cum a fost Guvernul PSD. Pentru cei care se întreabă ce se va întâmpla cu PSD, vreau să-i asigur că vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atât, că ne trebuie doar trei luni cu acești oameni la guvernare pentru ca românii să simtă pe pielea lor ce înseamnă o guvernare PNL, dacă au uitat cumva ce au pățit”, a spus Olguța Vasilescu, luni seara.

”Astăzi, președintele Klaus Iohannis, acest președinte toxic, eșuat, incompetent - și l-am citat pe dumnealui, ca să nu avem probleme cu CNA-ul - și-a văzut visul cu ochii și și-a instalat un nou guvern la Palatul Victoria. Îi asigurăm pe români că vom face o opoziție foarte puternică. Așa cum am guvernat bine, știm să facem și o opoziție foarte dură. Sigur că putem să discutăm de moțiuni de cenzură, mai ales dacă se va stopa creșterea economică și dacă veniturile la buget se vor reduce, după ce au crescut în ultimii doi ani. Majoritatea lor este foarte fragilă. Să nu-și închipuie că pot guverna la fel de liniștiți cum a guvernat PNL-ul în urmă cu câțiva ani, pentru că nu mai este aceeași situație parlamentară”, a încheiat fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel