EXCLUSIV  Învestire Guvern Cîţu, culise din Parlament. Zamfir: Orban SE TEME. Ar face orice!

PARLAMENT
PARLAMENT

Senatorul PSD Daniel Zamfir a spus ce se discută, joi, în Parlament, cu câteva ore înaintea votului de învestire pentru Guvernul Cîţu. 

Senatorul Daniel Zamfir a răspuns, pentru DC News, unor întrebări legate de votul de astăzi din Parlament, pentru învestirea Guvernului Cîţu.

- Domnule senator, ce informaţii aveţi, o să treacă guvernul?

- Sunt discuţii serioase în legătură cu nevoia învestirii unui guvern. Sigur, noi am spus de la început că Florin Cîţu nu merită să conducă Guvernul dar având în vedere, până la urmă, situaţia în care suntem şi nevoia de a avea un guvern care să poată să ia decizii depline, eu cred că trebuie luată în discuţie instalarea unui guvern. Mai ales că nu ştim cât timp se va mai putea reuni Parlamentul României în felul în care evoluează lucrurile acum. Spun aceste lucruri din punctul meu de vedere.

- Dumneavoastră ce decizie aţi luat? Ce veţi face la vot?

- Eu o să mă consult şi cu colegii mei... dar ştiţi bine care este părerea mea despre Cîţu. Dar, pe de altă parte, interesul major al României acum, în această situaţie de-a dreptul excepţională este de a avea un guvern cu puteri depline. Mai mult decât atât, eu nu m-am lămurit încă dacă PNL-ul, care l-a propus pe Cîţu, îl va şi vota. Acesta este lucrul care trebuie văzut. Noi am cerut ca PNL, care şi-a propus guvernul, să voteze la vedere. 

- Se teme, oare, Ludovic Orban că ar putea pierde puterea în partid dacă Florin Cîţu ajunge premier?

- Sută la sută se teme şi sută la sută Orban deja în partid vorbeşte lucrul acesta şi ar face orice ca domnul Cîţu să nu fie învestit. Dar, până la urmă, dorinţele lui Orban chiar nu ne interesează. Important este ca România să treacă cu bine de această situaţie care nu e deloc plăcută. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel