Investiție Rapid. Gabriela Firea: Municipalitatea dorește să se implice

- Edilul general, Gabriela Firea, a precizat, marţi, că îşi doreşte ca Municipalitatea să se implice în susţinerea Clubului Rapid, dar a subliniat că detaliile tehnice şi financiare pot fi stabilite doar după o analiză a specialiştilor. 

"Este o dorinţă a noastră, a tuturor, fie că suntem sau nu microbişti, să contribuim la salvarea unui brand naţional. Cred că echipa Rapid are foarte mulţi fani. Eu sunt un om care face sport, încurajez sportul. Finanţăm, aşa cum ştiţi, prin CSM activităţile sportive şi m-aş implica şi eu, bineînţeles, alături de cei doi primari - primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, şi primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu - pentru salvarea acestui brand naţional. Detaliile tehnice şi financiare le vom anunţa ulterior, pentru că acum suntem într-o perioadă de pregătire, de analiză şi nu am dori să dăm elemente suplimentare despre negociere", a precizat edilul la sediul PMB. 

Ea a menţionat că nu poate preciza deocamdată o sumă concretă. 

"Nu m-am gândit încă la o sumă. Nu e vorba de ceea ce cred eu, ci ceea ce spun specialiştii care analizează toate documentele, situaţia de fapt în care se află, din nefericire, Clubul Rapid. Ceea ce ne dorim pentru bucureşteni, pentru România este ca acest club să joace din nou şi să ajungă cât se poate mai sus ca performanţă sportivă", a spus ea. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a subliniat, luni, importanţa salvării Clubului Rapid. El a precizat că a discutat acest aspect cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pe care l-a asigurat că îl susţine moral, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel