Întrevedere Meleșcanu - ambasador Peru. Ce s-a discutat

Diferitele paliere ale relației bilaterale dintre România și Republica Peru au constituit principala temă a întâlnirii dintre ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, și ambasadorul Republicii Peru, Jose Antonio Arrospide del Busto.

Potrivit unui comunicat al MAE, în timpul vizitei de rămas bun a ambasadorului peruan, ministrul Meleșcanu a apreciat eficiența activității acestuia pe întreaga durată a mandatului său și i-a urat succes în îndeplinirea viitoarelor atribuții, scrie Agerpres.

De asemenea, diplomatul peruan a mulțumit pentru sprijinul primit din partea autorităților române și a evidențiat buna cooperare cu acestea.

"În cadrul întrevederii a avut loc o trecere în revistă a diferitelor paliere ale relației bilaterale, reafirmându-se interesul reciproc pentru aprofundarea și diversificarea acestora, în plan politic, economic, cultural și științific. Cei doi interlocutori au exprimat, totodată, dorința comună de continuare a excelentei cooperări în cadrul organizațiilor internaționale", se arată în comunicatul citat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel