Întrebarea care l-a încuiat pe Munteanu: Când și cine i-a propus să candideze

Marian Munteanu
Marian Munteanu

Marian Munteanu a început să se bâlbâie când i s-a adresat o întrebare, miercuri seară, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3. 

Candidatul PNL a fost întrebat cine și când l-a sunat pentru a fi candidatul PNL. Marian Munteanu a răspuns că a fost sunat de Teodor Atanasiu cu o săptămâna înainte pentru a vorbi despre susținerea proiectelor sale de către Ludovic Orban. Apoi a fost sunat după inculparea lui Ludovic Orban, pentru a fi chemat la partid, unde a crezut că a fost chemat să vorbească despre proiectele sale cu noul candidat, dar i s-a propus să fie chiar el candidat, a cerut o oră de gândire, în care a vorbit cu ai săi colegi și a decis să răspundă pozitiv.

Inițial, Marian Munteanu nu a știut să răspundă când a fost sunat a doua oară. Prima oară a susținut că a fost sunat la două zile după ce a fost inculpat Ludovic Orban. DNA l-a invitat luni pe Ludovic Orban la sediu. Două zile s-au făcut astăzi, miercuri, iar el a fost desemnat candidat ieri. Sub presiunea întrebării, Marian Munteanu a început să se bâlbâie. 

Candidatul PNL a spus: "eu mă gândeam să vorbesc să susțin un alt candidat, am rămas și surprins. Discuția inițială a fost cu dl Atanasiu, în care nu s-a abordat direct problema mea". Întrebat despre a doua întâlnire, a răspuns: "Oamenii erau în criză de timp că începe campania. Bănuiesc ca a sunat multă lume în ziua aia. Au fost vreo două zile între ele (n.r. între inculparea lui Orban și ziua în care a fost sunat)". Marian Munteanu a continuat: "Atanasiu m-a sunat a doua zi, ori luni, ori marți. În ce zi suntem azi?".

Mihai Gâdea l-a salvat pe Marian Munteanu, spunându-i că, potrivit informațiilor sale, marți a fost chemat la partid și tot marți i-a fost făcută și propunerea de candidatură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel