Întrebare pentru Băsescu din Europa

Liderul socialiştilor europeni, Hannes Swoboda, se întreabă pe Twitter dacă Traian Băsescu va fi președintele tuturor românilor sau va continua să fie partizan. Întrebarea lui Swoboda vine după ce Traian Băsescu s-a întors la Cotroceni cu votul a 7,4 milioane de voturi împotrivă.

”Băsescu a revenit ca președinte al României! Va începe să se comporte ca președintele tuturor românilor sau va continua să fie partizan?”, se întreabă Swoboda, pe contul său de Twitter.

Hannes Swoboda se află, alături de Victor Ponta şi restul socialiştilor, la Internaţionala Socialistă care se desfăşoară în Africa de Sud.

Acesta nu este primul comentariu pe care Swoboda îl face despre situaţia din România. ”În numele grupului S&D vreau să clarific încă o dată faptul că nu vom accepta presiuni asupra autorităţilor judiciare, indiferent de forma de care acestea se produc şi din partea cui provin. Este politica grupului nostru politic aceea de a apăra democraţia, statul de drept şi independenţa sistemului juridiciar în toate ţările membre. Mi-aş dori ca toate grupurile politice şi reprezentanţii acestora să acţioneze în acelaşi mod”, declara Swoboda în timpul campaniei pentru referendum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel