Întrebare DURĂ. Iohannis, REPLICI cu o jurnalistă

Klaus Iohannis a avut un scurt schimb de replici cu o jurnalistă, la Craiova, acolo unde ziariștii i-au adresat întrebări.

"Important este să existe o echipă guvernamentală care nu are probleme de integritate, o echipă care este dispusă să meargă înainte și să își facă treaba. În ceea ce privește persoanele cu probleme penale, m-am exprimat deja, aceste persoane nu au ce căuta în primul rând al funcțiilor statului. În politică nu funcționează prezumția de nevinovăție așa cum funcționează în justiție. Prezumția de nevinovăția funcționează pentru o persoană care merge în fața justiției. Pentru un politician care merge în fața poporului contează integritatea, adică să nu fie suspectat de nimic. Cum să creadă românii într-un guvern dacă acolo sunt persoane suspectate sau cercetate penal? Așa ceva nu poate să funcționeze. Un guvern trebuie să fie format din oameni curați care nu au niciun fel de probleme. Persoanele cu probleme penale nu au ce căuta în primul rând al funcţiilor statului", a zis președintele.

Apoi, o jurnalistă i-a spus: "Cu tot respectul, și dumneavoastră ați fost suspectat".

[citeste si]

Klaus Iohannis a răspuns: "Cu tot respectul, eu nu am fost suspectat!".

Preşedintele a mai spus că dacă şi acest Guvern ar cădea, atunci ar trebui să-şi pună întrebarea "la modul extrem de serios" dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze.

știrea se actualizează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel