Interzis la Cotroceni. Dragnea, mesaj dur pentru Iohannis

Liviu Dragnea a spus că de 1 Decembrie nu este nici ziua lui Klaus Iohannis, nici ziua lui Dacian Cioloş, este sărbătoarea conştiinţei naţionale, iar orice român are dreptul să se bucure de această zi.

'Sper ca după aceste alegeri toată lumea să înţeleagă, preşedintele Iohannis, toate partidele, toţi liderii de partide, că un război politic permanent nu ajută naţiunea română. Nu ajută. Eu nu ştiu, de exemplu, cine l-a sfătuit să facă această greşeală uriaşă cu interdicţia de a participa la Ziua Naţională, pentru că aici, în cazul ăsta, a confundat politica cu naţiunea. 1 Decembrie nu este nici ziua lui Iohannis, nici a lui Cioloş, nici a PNL, nici a USR, este sărbătoarea conştiinţei naţionale şi oricine, orice român, are dreptul şi trebuie să se bucure de Ziua Naţională şi nu se pot pune restricţii. Cine l-a sfătuit să facă această mişcare a greşit', a spus Dragnea, la Realitatea TV.

[citeste si]

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat că de 1 Decembrie vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale parada militară la Arcul de Triumf şi o recepţie la Palatul Cotroceni, unde nu au fost invitate persoanele cu probleme penale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel