Interviu Petre Daea. Reacția unui primar PNL după ce ministrul a fost la DC News - video

Scutaru Cristina / 14 aug 2019 / 11:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primarul comunei Sadu, Valentin Ivan, președintele Asociației comunelor din județul Sibiu, membru PNL a reacționat în urma interviului pe care Petre Daea, ministrul Agriculturii, l-a acordat la DC News.

”Ostenit după o zi de munca și arșița aridă, m-am așezat in fotoliu pentru a mă actualiza cu situația din țară expusă de mass-media. Răsfoind ultimele știri, intoxicat de "cazul Caracal" rostogolit pe toate fețele și posturile, găsesc știri DC News, interviu cu Ministru Daea.

Timpul emisiunii era de 1h,28min,40sec. În paralel se juca meciul CFR-ului și mă contraziceam eu pe mine unde sa rămân. Din mai multe considerente, am rămas pe DC News timpul mai sus menționat. Urmărind emisiunea mă întrebam dacă este actuală sau este o înregistrare, pentru că gândirea mea nu putea să acceseze această Românie din prisma intoxicațiilor cu toate cele... cu care eram obișnuit... când urmăream modul expunerii temelor abordate, frumos încoronate cu imagini din teren si stăteam cu gura căscată să mă hrănesc nu numai din grânarul expus de domnul ministru ca rod al pământului, dar mai ales de dăruirea plină de patos profesional și inundată de o poftă de munca de parca cel care vorbea era o veșnicie.

De unde atâta profesionalism? De unde atâta dăruire? De unde atâta dragoste și iubire... de unde atâta românism? Nu temperatura mai confortabila a orei 23,00 (când am vizionat), ci acest capitol apostolic expus într-un grad ridicat de profesionalism, dar și dar al celui ce propovăduiește semenilor ceea ce Dumnezeu a zămislit prin dar și har în el m-a răcorit si întărit în crez și putere de muncă și mi-am zis cu tărie: dacă dumnealui poate... și eu pot, dacă toți am avea minimul de dăruire în ceea ce facem cum am văzut în acest om, țara noastră s-ar identifica în lume și EU ca un tărâm al făgăduinței, plin de tot ce Dumnezeu putea dărui din plin unui tărâm ca rod al creației sale.

Cu lacrimi în ochi de bucurie și plin de optimism, vă felicit domnule ministru și mă rog bunului Dumnezeu să vă dea sănătate și putere pentru a lăsa în urma roadele bogate ale unui om a lui Dumnezeu și al României”, a transmis primarul.

Interviul poate fi urmărit aici:

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27