Interceptări ale unor lideri USL, ultima etapă în campania murdară anti-referendum

Surse apropiate PDL au declarat pentru DeCeNews că strategii lui Traian Băsescu au luat decizia de continuare a campaniei murdare cu atacuri la persoană, îndreptate împotriva liderilor USL. În prezent sunt ”prelucrate” înregistrări audio ale unor convorbiri telefonice interceptate, căutându-se pasaje compromițătoare la adresa lui Ponta și Antonescu.

Joi dimineața a avut loc o evaluare a impactului celor două atacuri de miercuri. Amintim că DeCe News a anunțat încă de marți că începe campania murdară, bazat pe informații primite din interiorul PDL, dar și pe decizia de boicotare a Antena 3, ca și pe evaluarile care arătau plasarea proastă în sondaje a lui Băsescu.

Miercuri au fost lansate așa zise stenograme ale unor discuții din sediul de campanie al PNL, rapid preluate de presa apropiată lui Traian Băsescu. De cealaltă parte, premierul Victor Ponta a prezentat publicului vila Dante, dezvăluind luxul sfidător în care trăia familia prezidențială.

Antena 3 și Romania Tv au ignorat așa zisele stenograme, singurele televiziuni care au comentat ”bricolajele” anonime fiind B1 Tv și Realitatea. Experții PDL apreciază că impactul campaniei ”Vila Dante” a fost dublu față de al ”stenogramelor”.

Ca urmare s-a decis trecerea la pașii doi și  trei din campania de biocotare a referendumului. La fel ca în 2009, Traian Băsescu are trei mesaje, care trebuie susținute prin trei  demonstrații.

  1. Tema complotului în spatele căruia se află voiculescu a fost susținută prin așa zisele stenograme de la PNL.
  2. Controlul Justiției se încearcă a fi dovedit prin ”înțelegerea dintre USL și SCMD”, care prevede reformarea unor instituții cum ar fi DNA sau CCR.
  3. Ultimul mesaj pe care vrea să-l transmită campania murdară e legat de corupție. De aceea, se vor lansa stenograme sau înregistrări audio cu discuții ale liderilor USL.

Chiar dacă, oficial, campania se încheie cu 48 de ore înainte de referendum, posturile de televiziune portocalii vor continua să promoveze ”dovezile”, ca și postacii oficiali sau neoficiali care inundă net-ul. De asemenea, se vor tipări manifeste electorale și ziare care să promoveze ”dezvăluirile”.

Campanie trasă la indigo după cea din 2009

Sunt de partea poporului, a spus Băsescu, în 2009, prin referendumul care ataca Parlamentul, o instituție impopulară în acel moment. Al doilea mesaj era legat de moguli și intenționa discreditarea presei care l-a criticat. Al treilea, filmulețul cu Geoană luînd 5000 de euro, era legat de corupție, dar n-a mai fost lansat, din cauza apariției filmulețului cu copilul bătut. Geoană a confirmat, însă, tema mogulilor și s-a compromis singur,  mergând la Vântu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel