Întâlniri cruciale în birou la Dragnea: miniştri, parlamentari PSD și reprezentanţi ALDE

Mai mulţi miniştri, parlamentari de la PSD şi reprezentanţi ai ALDE au venit în prima parte a zilei de joi la cabinetul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor.

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul demisionar al Educaţiei, Valentin Popa, Darius Vâlcov, consilier al premierului, se numără printre cei care au venit la cabinetul lui Dragnea. Printre parlamentarii sosiţi la întâlniri s-au aflat Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, preşedintele Comisiei pentru apărare de la Cameră, Dorel Căprar, şi preşedintele Comisiei pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda. Secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, a trecut şi el pe la biroul preşedintelui Camerei.

Potrivit unor surse politice, acesta a discutat cu ministrul de Finanţe despre proiectul legii insolvenţei. 'Au solicitat câţiva miniştri, zilele trecute, să aibă o întâlnire cu colegi din Parlament, cu lideri de grup, pentru a se pune de acord cu programul legislativ în perioada următoare. Au fost două săptămâni în care nu ne-am mai preocupat de ceea ce am discutat la Neptun. Trebuie să recuperăm aceste două săptămâni', a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, întrebat pe acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel