Un senator PSD îl acuză pe Antonescu de o întâlnire secretă cu Băsescu

Senatorul PSD, Liviu Marian Pop, a dezvăluit, luni, că președintele Traian Băsescu și fostul lider PNL Crin Antonescu ar fi avut, în data de 10 februarie 2014, o întâlnire secretă care ar fi reprezentat începutul sfârșitului pentru USL. În cadrul respectivei întrevederi, cei doi ar fi discutat despre dosarul în care este implicat președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, arată senatorul PSD.

În cadrul întâlnirii, „conducătorului liberalilor i s-au adus la cunoștință că există probe și înregistrări incriminatoare referitoare la mita de la preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu", susține Liviu Pop, într-o scrisoare deschisă adresată lui Traian Băsescu și Crin Antonescu, potrivit ziuanews.ro.

Vezi și: INTERCEPTĂRI DNA. Cum își negocia Horea Uioreanu MITA

„Fiecare minciună are termen de valabilitate, iar fiecare adevăr iese mereu la iveală. Avem informații clare că președintele Băsescu a avut o întâlnire de grad zero în data de 10 februarie anul curent cu domnul Antonescu, în care conducătorului liberalilor i s-au adus la cunoștință că există probe și înregistrări incriminatoare referitoare la mita de la preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. Scopul a fost unul singur, se pare că Băsescu i-a cerut lui Antonescu să se retragă de la prezidențiale, vehiculând varianta Ponta - președinte, Antonescu - premier, scenariu care reiese din declarațiile lui Băsescu de a doua zi.

Conform celor de mai sus, e cazul să aflăm niște adevăruri care ne interesează pe noi, cetățenii de rând:

Domnule Băsescu, este adevărat că v-ați întâlnit în data de 10 februarie cu domnul Antonescu pentru a-i prezenta informațiile incriminatoare referitoare la șpaga de la Uioreanu?

Domnule Antonescu, e adevărat ca vi s-a cerut retragerea din cursa prezidențialelor în schimbul creării unei drepte unite sub conducerea lui Băsescu?

Domnule Băsescu, recunoașteți că i-ați asigurat protecție lui Antonescu în acest dosar?
Vă invităm la un dialog obiectiv și la niște răspunsuri sincere, pentru că România are dreptul să știe cine face jocul de putere", a transmis Liviu Marian Pop.

Surse din cadrul Președinției

Ulterior, într-o intervenție telefonică la Antena 3, senatorul PSD a precizat că deține informaţiile respective din surse prezidenţiale.
 
"Informaţiile sunt din zona Administraţiei Prezidenţiale, că nu le am din altă sursă", a spus Liviu Pop, care a adăugat că "de acolo a început să se clatine USL". 


Citește și: HOREA UIOREANU a luat şpagă și pentru sondaje politice. Acuzațiile DNA, AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel