Întâlnire Mihai Tudose-Renault România

afacerea-renault-din-romania-se-apropie-de-4-mld-euro-investitiile-francezilor-depasesc-2-mld-euro
afacerea-renault-din-romania-se-apropie-de-4-mld-euro-investitiile-francezilor-depasesc-2-mld-euro

Premierul Mihai Tudose a avut o întâlnire cu reprezentanții Dacia Renault în cadrul căreia a discutat despre dezvoltarea investițiilor în industria auto. 

Prim-ministrul Mihai Tudose a analizat astăzi, la Palatul Victoria, cu reprezentanții Dacia Renault (Groupe Renault România) perspectivele de dezvoltare a investițiilor în industria auto din România.

Șeful Executivului a subliniat potențialul României de a atrage investiții străine și a prezentat câteva dintre măsurile pe care Guvernul le-a luat sau le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, necesare în primul rând pentru România, nu doar pentru investitori. Un exemplu menționat în acest sens de premierul Mihai Tudose a fost finalizarea autostrăzii Pitești-Sibiu.

"Avem tot interesul ca această autostradă să se concretizeze cât mai repede și am deblocat deja niște lucruri", a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, amintind faptul că documentația pentru două dintre secțiunile autostrăzii a fost înregistrată în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP). Alte subiecte abordate au fost legate de stimularea înnoirii parcului de vehicule înscrise în circulație și a activităților de excelență, cercetare și inovare în industria auto, în condițiile în care Renault România are toate diviziile de business specifice industriei automotive.

"România este o țară foarte importantă pentru Renault, iar Dacia este o marcă foarte importantă pentru Grupul Renault România și vrem ca povestea de succes și colaborarea noastră să continue", a declarat Yves Caracatzanis, președinte director general al Grupului Renault România.
Din 1999 până în prezent, Renault a investit în România 2,5 mld. de euro și a creat circa 16.700 locuri de muncă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel