Legea salarizării. Întâlnire Olguța Vasilescu - Tăriceanu - Dragnea. HAOS total

Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu au avut o discuție, cu ușile închise, privind legea salarizării.

Este haos de nedescris cu legea salarizării, în special cu banii pentru medici şi profesori. Aceştia nu vor mai beneficia de majorările promise de la 1 ianuarie, aşa cum promisese Guvernul, care se confruntă acum cu o criză fără precedent.

Surse din Ministerul de finanţe afirmă că sumele alocate celor din sănătate nu vor mai creşte cu 100%. Pe de altă parte, Ministrul muncii precizează că una dintre variante ar fi ca aceste creşteri să se facă eşalonat: salariile tuturor bugetarilor vor fi majorare cu 25% de la 1 ianuarie, iar de la 1 martie cei din sănătate vor primi încă 75%, iar cei din educaţie alţi 25%.

Informațiile au fost confirmate de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, marți, în direct la Antena 3.

"De la 1 ianuarie 2018 toți bugetarii vor avea o creștere de 25%, de la 1 martie încă 25% pentru profesori. Medicii și asistenții au creșteri de peste 100% de la 1 martie, e variantă cu care noi vom intra în comisie. Au fost multe amendamente p care noi le-am acceptat de la Senat și Camera Deputaților", a spus Ministrul Muncii, marți, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel