Întâlnire la Cotroceni: Iohannis, Dăncilă, Olguţa Vasilescu. Temele discuţiilor

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni marţi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, după cum a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Conform primelor informaţii oferite de Administraţia Prezidenţială, discuţiile vizează efectele aplicării legislaţiei privind salarizarea bugetarilor.

La rândul său,premierul Viorica Dăncilă a declarat că salarizarea şi bugetul vor fi principalele subiecte care vor fi abordate la întâlnirea de marţi cu preşedintele Klaus Iohannis.

'Da, astăzi, merg la Cotroceni. Mi se pare un lucru firesc, aşa cum am spus la învestitură vreau să am o foarte bună cooperare între instituţii. Această deplasare la Cotroceni se încadrează în ceea ce am spus atunci. Discuţiile se vor axa pe salarizare, pe buget. Deci cam astea sunt subiectele la modul general', a precizat Dăncilă.

Prim-ministrul a participat marţi la ceremonia de decorare a Drapelului de Luptă al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

[citeste si]

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni marţi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, discuţia urmând să vizeze efectele aplicării legislaţiei privind salarizarea bugetarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel