Întâlnire Iohannis - Orban. Virgil Guran, informații de culise

Ludovic Orban și Klaus Iohannis / Foto gov.ro
Ludovic Orban și Klaus Iohannis / Foto gov.ro

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a dezvăluit că președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit recent cu liderul PNL, Ludovic Orban, în ciuda zvonurilor că ar exista tensiuni. 

Liderul senatorilor PNL Virgil Guran a fost întrebat, joi, la emisiunea 'Decisiv' de la Antena3, moderată de Cătălina Porumbel, 'Oare cu ce l-a suparat președintele PNL Ludovic Orban pe șeful statului?'.

'Nu l-a supărat deloc. Nu sunt probleme, există o colaborare foarte bună. Eram prezenți la anumite activități la care președintele Iohannis și Orban aveau discuții normale, de colaborare.', a răspuns Virgil Guran. 

Liderul senatorilor PNL a mai spus că, de cealaltă parte, 'este clar că președintele României colaborează cu premierul (n.red. Florin Cîțu), cum este și normal.'

'Eu nu vin să spun că președintele României înclină spre cineva. Nu se bagă în această competiție. O să vedeți că președintele României nu intervine cu nimic.', a subliniat el. 

Iohannis și Orban s-au întâlnit 'acum două-trei zile'

Ulterior, Virgil Guran a dezvăluit că Iohannis și Orban s-au întâlnit 'acum două-trei zile.' 'A fost avut o discuție normală între președintele României și președintele Camerei Deputaților, cel care și organizează discuțiile în alianță.', a mai spus el. 

Lupta Orban-Cîţu, 'jihad' în Guvern. Chirieac, teorie înainte de Congresul PNL

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o teorie înainte de Congresul PNL. 

"Emil Boc, eu cred că va juca un rol fundamental la alegerea viitorului președinte PNL. Haideți să analizăm un pic. Știți că e jihad în Guvern în momentul acesta. Vă spun eu, vă dau o informație! Lupta asta, Ludovic Orban cu domnul, cum îl cheamă pe premier, Florin Cîțu... cred... are consecință la nivelul consecință la nivelul Guvernului, din toate punctele de vedere. Domnul Cîțu dorește să fie adorat de miniștri săi, domnul Orban trage sforile prin spate", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la  emisiunea "Miercurea Neagră" de la DCNewsTV.

Teoria lansată înainte de Congresul PNL

"Și e o teorie nouă cum că președinții de filiale PNL, cei care vor vota în 25 septembrie, vor da senzația că-i fac pe plac președintelui Klaus Iohannis, adică mergem cu, Cîțu, mai ales că el e premier și lumea mai are nevoie de el și în momentul H vor face cum s-a întâmplat în cazul lui Cristian Bușoi, îl vor vota pe bătrânul Ludovic Orban, care e mult mai înclinat către compromis și dialog și care poate satisface mai bine pretențiile baronilor PNL", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel