Întâlnire Iohannis-Dăncilă. Chirieac: Dăncilă nu va merge la Palatul Cotroceni cu capul plecat

Iohannis - Dăncilă
Iohannis - Dăncilă

Bogdan Chirieac, analist politic, a vorbit despre întâlnirea de mâine dintre președintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dancilă şi a făcut mai multe dezvăluiri despre ce vor discuta cei doi.

"Noi, pe DCNews, am primit nişte informaţii din surse foarte credibile. Am înţeles că doamna Dăncilă nu va merge mâine la Palatul Cotroceni cu capul plecat, ci va merge acolo pentru a-i explica domnului preşedinte chestiunile economice importante, sociale, investițiile în infrastructură. Poate se va vorbi şi despre zăcămintele astea enorme din Marea Neagră, pentru a discuta punctual despre amnistie şi graţiere şi posibilitatea unei ordonanţe de urgenţă sau a unui proiect de lege în Parlament (....)

Am înţeles că lucrurile astea ar urma să nu cuprindă infracţiunile cu violenţă şi pe cei care, în această perioadă, au fost Vișinescu de tip modern, cei care au încălcat drepturile, libertăţile, democraţia, care au săvârşit abuzuri. Încetarea războiului trebuie să se producă până nu este prea târziu. România trebuie să vorbească pe o singură voce, să îşi apere interesele în fata multinaţionalelor", a spus Bogdan Chirieac.

Vezi mai mult aici: EXCLUSIV Culise întâlnire Dăncilă-Iohannis. Subiecte fierbinți pe masa de la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel