Întâlnire Iohannis-Băsescu. Nicolae Robu anunță prăbușirea lui Victor Ponta

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, are o reacție tranșantă față de premierul Victor Ponta, după presupusa întâlnire dintre Klaus Iohannis și Traian Băsescu, la Vila Lac 3. 

"Constat, în ultima vreme, mai ales după luarea şi punerea în practică fără probleme semnificative a deciziilor capitale de fuziune PNL-PDL, creare a Alianţei Creştin-Liberale şi desemnare a candidatului unic al acesteia la Preşedinţia României în persoana d-lui Klaus Iohannis, că Victor Ponta şi susţinătorii săi trădează mari nelinişti, clătinându-se, pur şi simplu, precum uriaşul cu picioare de lut şi prevestindu-şi apropiata prăbuşire. Păi, d-le Victor Ponta, d-le Ilie Sârbu, chiar aceasta credeţi dvs. că este frământarea majoră a românilor, dacă s-a întâlnit sau nu - şi nu s-a întâlnit, ştiţi bine! - Klaus Iohannis cu Traian Băsescu?", a declarat Nicolae Robu. 

Monica Ghiurco-Antena 3. TVR discută PENALIZAREA. Prima reacție a jurnalistei

Vicepreședintele PNL a adăugat că românii "sunt frământaţi, dlor, că în continuare plătesc taxe şi impozite mari, că au salarii şi pensii mici, că economia nu dă semne de revigorare, ci, dimpotrivă, se clatină sub ameninţarea măsurilor populiste despre care dvs. vorbiţi, că dvs. încurajaţi nemunca, asistenţa socială parazitară şi nu mişcarea economică sănătoasă, singura aptă de susţinerea pe de o parte a dezvoltării, iar pe de altă parte a serviciilor publice - sănătate, educaţie, cultură, securitate, administraţie - şi a asistenţei sociale justificate". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel