Întâlnire Grindeanu-Renault. Cinci puncte importante discutate

 Directorul Renault România, Yves Caracatzanis, a declarat marţi, la Titu, că grupul francez susţine măsurile care sprijină dezvoltarea pieţei de vehicule noi, programul Rabla fiind important pentru că permite clienţilor să aibă acces la vehicule noi şi moderne. 

Afirmaţia a fost făcută într-o conferinţă comună cu premierul Sorin Grindeanu, aflat în vizită de lucru la Centrul Renault Technologie de la Titu, judeţul Dâmboviţa. 

În ce priveşte piaţa de vehicule noi şi de vehicule de mâna a doua, susţinem măsurile care sprijină dezvoltarea pieţei de vehicule noi, programul Rabla este important pentru noi şi permite clienţilor să aibă acces la vehicule noi şi moderne, deci pentru noi este un aspect major acesta. Am văzut rezultatele pe vehicule importate la sfârşitul lui februarie, urmărim cu interes evoluţia raportului şi echilibrului între procentul de vehicule noi şi vehicule importate în România, a spus directorul Renault România, Yves Caracatzanis, întrebat despre eliminarea timbrului de mediu şi varianta găsită de Guvern pentru înlocuirea acestuia. 

Directorul Renault România a prezentat şi care au fost subiectele discutate cu premierul Sorin Grindeanu. 

Există cinci puncte majore pe care le-am discutat, în primul rând piaţa de vehicule noi şi subiectul înnoirii parcului auto, un alt subiect de interes este educaţia, tot ceea ce ne permite să pregătim viitorul şi să avem un sistem educativ care să corespundă nevoilor noastre, apoi evident competitivitatea, infrastructura. Iată, acestea sunt subiectele pe care le-am abordat cu domnul prim ministru, într-un spirit constructiv şi de parteneriat, a precizat directorul Renault România, Yves Caracatzanis. 

Premierul Sorin Grindeanu a vizitat Centrul Tehnic Renault de la Titu, subliniind că reprezintă pentru România un exemplu de cum trebuie să se dezvolte o companie de succes". 

Inaugurat pe 15 septembrie 2010, Centrul Tehnic Titu este al doilea centru de încercări al Renault din lume, ca mărime, având o suprafaţă de 350 de hectare. El pune la dispoziţia inginerilor Renault cele mai noi tehnologii în domeniul încercărilor şi mijloacele necesare pentru a testa vehiculele şi componentele, în diferite faze ale proiectelor şi în cele mai diverse condiţii climatice şi de drum, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel