Întâlnire de urgenţă între Ponta şi directorul SIE, pe tema Oltchim

ZIUA FRANTEI 2012
ZIUA FRANTEI 2012

Theodor Meleşcanu, directorul Serviciului de Informaţii Externe s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta la Guvern. Tema discuţiilor a fost călătoria lui Dan Diaconescu în străinătate, dar şi situaţia de la Oltchim. DD a plecat în aceste zile în străinătate, iar din sursele România Tv acesta caută investitori pentru Oltchim.

UPDATE: Dan Diaconescu se va întoarce astăzi în ţară, după un periplu prin mai multe ţări din Europa. DD va ateriza pe aeroportul Otopeni în jurul orei 13:00.

Aproximativ 500 de angajaţi ai Oltchim Râmnicu Vâlcea au reluat protestele, miercuri dimineaţă, în faţa pavilionului administrativ al unităţii, oamenii anunţând că vor renunţa la proteste doar în momentul în care va fi reluată producţia combinatului, iar ei îşi vor primi salariile restante.

"Am protestat până acum o săptămână, am intrat şi în greva foamei, au zis că ne ajuta, dar uitaţi-vă unde am ajuns. Vom rămâne să protestăm până când se va relua producţia. Mâine se încheie şi reviziile, curent electric nu mai avem, de lucrat nu se lucrează, iar noi aşteptăm banii pe august şi septembrie. Suntem disperaţi, sunt proteste pe termen nelimitat!", a afirmat un protestatar.

Liderul protestatarilor, Corneliu Cernev, spune că salariaţii de la Oltchim nu mai au încredere în guvernanţi şi că oamenii şi-au pierdut toate speranţele.

"Nu mai avem încredere nici în planurile lui Dan Diaconescu, nici în cei de la Guvern, care au spus că ne ajută cu fonduri, cu credite, cu salariile restante. Am reluat protestele pe platformă, vrem ca acest combinat să mai aibă viitor. Acum combinatul nu are niciuun viitor", a declarat Corneliu Cernev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel