Întâlnire de taină Cioloș-Dragnea, înainte de consultări. Ce spune Bogdan Chirieac

Premierul Dacian Cioloș are o întâlnire de taină cu liderul PSD Liviu Dragnea cu mai puțin de 24 de ore înainte de consultările oficiale de luni privind modificarea legii alegerilor locale, potrivit unor surse politice România TV. Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent duminică seară în platoul România TV, a comentat în legătură cu acest subiect, arătându-se convins că alegerile locale din 2016 să vor desfășura în două tururi de scrutin, "așa cum este corect".

Întrebat la România TV la ce să ne așteptăm de la această întâlnire de taină între premierul Dacian Cioloș și președintele PSD, Liviu Dragnea, înainte de consultările de luni, în contextul în care unele surse vorbesc despre o săptămână neagră pentru actualul Guvern, Bogdan Chirieac a replicat: "Nu știu dacă o să fie o săptămână neagră pentru actualul Guvern, dar este o perioadă neagră pentru România, fiindcă Guvernul de tehnocrați se dovedește mai politic decât orice guvern politic și cred că va coborî în lipsa de credibilitate sub Guvernul Boc".

Analistul politic a explicat că dă ca referință Guvernul Boc pentru că a fost guvernul cu cea mai mică cedibilitate din istoria post-decembristă a României.

Pe de altă parte, Bogdan Chirieac a mai spus că are convingerea că alegerile locale se vor desfășura în două tururi de scrutin.

"Ce va hotărî dl Dragnea cu dl Cioloș, nu știu, dar în final cred că se va întâmpla, așa cum este corect, ca alegerile să se desfășoare în două tururi de scrutin", a declarat Bogdan Chirieac.

Întrebat, ulterior, de ce premierul Cioloș se întâlnește cu liderul PSD înainte de discuțiile de luni pe tema modificării alegerilor locale, și nu cu Alina Gorghiu, co-președintele PNL, de exemplu, Bogdan Chirieac a precizat: "PSD este cel mai important partid din România. Probabil că dacă va continua în acest mod, nu va mai fi după alegerile din toamna asta, dar astăzi când vorbim, PSD este fundamental cel mai important partid din România, are și cea mai importantă bază de masă și PSD se opune acum, în mod aberant".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel