Întâlnire de gradul zero între Cioloș și Iohannis: Am stabilit!

Premierul Dacian Cioloş a anunţat că miercuri va avea o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, în opinia sa şeful statului fiind cel care 'poate spune mai multe' legat de eventuale nemulţumiri pe care le are faţă de executiv.

'Am stabilit mâine o întâlnire şi o să discut', a declarat Cioloş, marţi, după ce a participat la Conferinţa privind securitatea alimentară, care a avut loc la Institutul Bancar Român din Bucureşti. Răspunzând unei întrebări referitoare la eventuale nemulţumiri pe care Klaus Iohannis le-ar avea faţă de Guvern, Cioloş a spus că preşedintele este cel care poate spune mai multe despre acest lucru.

'Dânsul vă poate da răspunsul la acest lucru, nu eu, legat de ce a declarat', a afirmat Dacian Cioloş, precizând totodată că întâlnirea pe care urmează să o aibă cu preşedintele va avea loc miercuri după-amiază.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timişoara, că în ultimul an s-a putut remarca un climat social lipsit de răfuielile zilnice între Preşedinţie şi Guvern, însă a susţinut că sunt şi lucruri care îl nemulţumesc la actualul executiv, 'dar nu toate se rezolvă pe scena publică'.

'Unii au vorbit despre acest guvern ca şi cum ar fi 'al meu'. Nu e guvernul meu. Acest guvern a fost o soluţie până la alegerile din toamna acestui an, generată de o situaţie de criză şi la care au subscris cele mai importante partide politice. Deci este Guvernul României', a subliniat preşedintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel