Insula Iubirii, sezon 5. Cuplu neașteptat, apariție în Thailanda: ''Nimeni nu crede în noi''

Insula Iubirii
Insula Iubirii

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii va întâmpina în Thailanda un cuplu neașteptat!

Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Printre aceștia, Insula Iubirii va întâmpina în Thailanda și un cuplu neașteptat! Doi tineri, care au reușit să atragă atenția celorlalți concurenți încă din primele clipe și au iscat reacții puternice și chiar răutăcioase. "Au venit îmbrăcați ca boschetarii, în trening", a spus una dintre concurente imediat ce i-a văzut.

Dincolo de aparențe, cei doi tineri mărturisesc însă că își doresc, la fel ca și celelalte cupluri, să afle dacă sunt potriviți unul pentru celălalt, în ciuda a ceea ce spun cei din jur. "Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el", au spus aceștia. Cine sunt aceștia și ce răspunsuri vor afla pe Insula Iubirii, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1,

Vezi și: Insula Iubirii, sezon 5. Radu Vâlcan, dezvăluiri din emisiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel