INSULA IUBIRII, 4 noiembrie. Andi, bulversat de Hannelore. ”Mă forțează la niște lucruri”

INSULA IUBIRII, 4 noiembrie. Andi este bulversat de Hannelore de la ”Insula iubirii”, din cauza comportamentului său enigmatic. 

INSULA IUBIRII, 4 noiembrie.. Un comportament extrem al lui Hannelore îl bulversează pe Andi, astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Insula Iubirii", dar și pe toți ceilalți din jurul lor, după ce tânăra viitoare mireasă face o serie de gesturi șocante.

INSULA IUBIRII, 4 noiembrieHannelore reușește să îi bulverseze pe toți cei din jurul său cu un comportament greu de explicat atunci când vine vorba de ispita alături de care și-a petrecut timpul pe "Insula Iubirii". După ce îi solicită prezența, o caută în mod activ și se supără când nu primește atenția lui Andi, Hannelore se plânge apoi că acesta ar forța-o să facă anumite lucruri.

INSULA IUBIRII, 4 noiembrie"Mie nu îmi place așa, mă forțează la niște lucruri. Eu nu vreau să frâng inima nimănui. Andi își dorește mai mult, dar eu nu pot să îi ofer și nu din cauza lui Bogdan. Și nu pentru că nu îl plac, dar nu e momentul. Nu vreau să merg cu el la date la final, nu vreau să îi dau speranțe", s-a plâns aceasta producătorilor, după ce cu o seară înainte și-a dat bluza jos și a rămas dezbrăcată în fața ispitei.

INSULA IUBIRII, 4 noiembrieAșteptându-se să fie compătimită, Hannelore se blochează atunci când este întrebată dacă vrea ca Andi să fie scos de pe "Insula Iubirii". Ce a răspuns aceasta și ce a urmat după decizia ei, telespectatorii pot afla astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "Insula Iubirii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel