Insula Iubirii 2024. Radu Vâlcan, dezvăluiri despre noul sezon: "Are o însemnătate aparte de data aceasta"

Radu Vâlcan, prezentatorul de la Insula Iubirii, a vorbit despre noul sezon care va fi difuzat anul acesta.

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să primească noi cupluri curajoase şi determinate să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi. Radu Vâlcan şi echipa de filmare, alături de concurenţii şi ispitele noului sezon, au ajuns deja în Thailanda, acolo unde se va filma cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1. 

"Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii. Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1.  

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri să descopere dacă într-adevăr #cineiubeştenulasă şi să îşi pună la încercare stabilitatea relaţiei şi puterea sentimentelor. "Sunt meniţi să fie împreună?”, "Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Timp de 21 de zile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener din cuplu să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, la Antena 1.

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel