EXCLUSIV  Criptomoneda, instrumentul care va revoluţiona lumea bancară. Alexandru Elian: S-a întâmplat în foarte multe industrii

Brokerul Alexandru Elian a explicat modul în care criptomonedele vor schimba lumea.

Brokerul Alexandru Elian, invitatul emisiunii "Jungla Urbană", de la DC News, care este modul în care criptomonedele vor schimba domeniul bancar şi chiar lumea. Interlocutorul lui Liviu Harbuz a explicat că aceste monede au un mare avantaj, acela că nu este nevoie de intermediari în tranzacţionarea lor, lucru care duce la reducerea costurilor. 

"Depindem foarte mult de legislaţie. Pentru ca acest lucru să se întâmple este  nevoie de legislaţie şi nu ştiu în ce măsură legiuitorul va fi încântat de un instrument care să nu fie deloc sub controlul lui, bănuiesc că într-o anume măsură – fiscal şi pentru prevenţia terorismului – va exista un control, dar cert este că va diminua cheltuielile scăzând cantitatea de intermediari care, din cauza tehnologiei, nu vor mai fi necesari. Ceea ce s-a întâmplat în foarte multe industrii.

E ceea ce a făcut Amazon faţă de industria de retail, diverse intreprinderi care au revoluţionat şi, practic, au dispărut agenţii de voiaj... Suntem în altă lume şi cred că partea de cripto, această nouă tehnologie va revoluţiona cu certitudine lumea bancară şi posibil mai mult", a explicat Alexandru Elian.

Urmăreşte aici declaraţiile lui Alexandru Elian:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel